Schiermonnikoog januari 2021

Schiermonnikoog in de winter in Covid-19-tijd was gek genoeg mooier dan ooit. Wij waren daar met onze vrolijke boxer in de derde week van januari. Zon, regen en wind en zelfs een beetje sneeuw waren de ingrediënten van een uiteindelijk uitermate prettig verblijf. Bijna alle hotels en alle restaurants waren gesloten, maar dankzij de creativiteit van veel restauranthouders werd er iedere dag in ons huisje een heerlijke maaltijd bezorgd. Het voelde bijna alsof we in quarantaine zaten. Hieronder enkele beelden van een bijzonder stil eiland.

2 gedachtes over “Schiermonnikoog januari 2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s