Een gedachte over “Vogels in Namibië 2020

  1. Zitten mooie foto’s bij van (meestal) mooie vogels. Ik heb geprobeerd ze allemaal te benoemen, die met tegenlicht lukten niet. Opvolgend vond ik : …weaver, …hoen?, Batteleur, Marbled Duck (marmereend), Black-winged Stilt (steltkluut), Lappet-faced Vulture, Eurasian Griffon Vulture, …, Egyptian Goose (Nijlgans), Black-smith Plover, Kori Bustard, …, Common Kestrel, veel Marabou’s en op de autospiegel denk ik een Rufous Chatterer.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s