Walvissen VS

Onlangs hebben we een bezoek aan de Verenigde Staten gebracht. De reis was zeer afwisselend: de prachtige natuur en de wijnstreken van Oregon aan de westkust. Aan de westkust eindigde onze tocht in San Francisco. Aan de oostkust stond Boston op ons programma. In de buurt van Boston hebben we tijdens een boottocht vanuit Provincetown walvissen ‘bewonderd’. In dit blog laat ik beelden van de walvissen zien. In volgende afleveringen van mijn blog volgen beelden van de natuur van Oregon. Daarna laat ik Boston en San Francisco op mijn blog verschijnen.

IMG_5321IMG_5342IMG_5341IMG_5342IMG_5346IMG_5348IMG_5351IMG_5352IMG_5344

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s